Kim Padding

Heeft een passie voor het begeleiden van mensen naar hun essentie. Na jarenlang adviserende rollen te hebben vervuld in sociaal domein voor diverse gemeentes waarbij arbeidsbemiddeling het doel was, heeft Kim besloten zich verder te richten op de persoonlijke ontwikkeling in de bredere zin. Mentale en fysieke gezondheid waarbij arbeid (slechts) een onderdeel is.

Ze gebruikt regulier en minder reguliere methodes. Als gecertificeerd Wim Hof methode Instructor maar ook (lifestyle) coach kijkt zij naar de mens als een geheel. Zelfzorg is hetgeen ze nastreeft. Ze wil mensen het vertrouwen weer geven dat ze het waard zijn goed voor te zijn.

“En wat ik daar belangrijk in vind is dat dit alles niet “zweverig” is. Het hogere doel is niet verlichting maar gewoon lekker in je lijf! En daar is niets zweverigs aan!”

Kim levert maatwerk en schuwt geen onorthodoxe methodes. “Doorgaans doorzie ik snel de essentie en jouw talent. We nemen de tijd om, in jouw tempo, jouw pad te (her)vinden. Ik loop even met je mee, heel dichtbij, om je vervolgens weer los te laten zodat jij je eigen pad zelfstandig weer vervolgd.”

T:
kim@geerlingsenbenard.nl