Amber de Gier

Werkt als ambulantbegeleider voor WMO en Participatie bij Geerlings & Benard. Zij heeft jarenlange ervaring als professioneel coach voor bedrijven. Daarvoor heeft zij ruim 10 jaar mensen begeleid naar werk, waaronder mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij begeleidde met name werkzoekenden die langdurig werkeloos waren of een rugzak met zich meedroegen en weer die eerste stap naar betaald werk wilden zetten.
Er kwam een moment waarop Amber het zelf heeft ervaren dat het leven anders loopt dan gewenst. Vanaf dat moment is zij trainingen gaan volgen om te herstellen, daar leerde zij en ervoer zij hoe effectief coachingstechnieken zijn. Dit leidde ertoe dat zij zich is om gaan scholen tot professioneel coach met NOBCO EQA-keurmerk.

Amber richt zich op het versterken van individuele vaardigheden en kernkwaliteiten om doelen te bereiken. Gekenmerkt door haar spontaniteit, nieuwsgierigheid en empatisch vermogen, helpt ze anderen hun potentieel te ontdekken en te benutten, zowel in professionele als persoonlijke ontwikkeling.

M.: amber@geerlingsenbenard.nl