Majda Bendaou

Als holistisch life en NLP Master Coach staat zij open en onbevooroordeeld klaar voor iedereen die zijn
levenskwaliteit wil verbeteren.
Met een ruime ervaring in coaching en begeleiding van mensen met complexe uitdagingen, waaronder psychiatrische problematiek en chronische klachten, is ze ook empowerment en weerbaarheid trainer.

Majda werkt graag vanuit een systemisch-, resultaat-, creatieve en oplossingsgerichte aanpak, uitgaande vanuit de eigen kracht(en) van de client.

Vanuit haar rijke levens- en werkervaring weet zij dat de manier waarop je met een situatie omgaat (je mindset) en je emotionele fitheid een grote rol speelt in de kwaliteit van je leven.

“Ik geloof dat ieder mens de kracht in zich heeft om het beste uit zichzelf te halen, vaardigheden te ontwikkelen om ondanks omstandigheden zijn uitdagingen te kunnen overwinnen en zijn plek in de maatschappi te vinden. Hierbij is de juiste aanpak en begeleiding van cruciaal belang.

Samen maken we jouw reis naar een beter leven waarin je krachten worden ontdekt, je mindset wordt gereset, en je talenten/kwaliteiten worden ingezet. Ik loop met je mee totdat jouw zelf gestelde doelen zijn bereikt. Dit alles met een flinke dosis vertrouwen, positieve energie, en doorzettingsvermogen.”

M: majda@geerlingsenbenard.nl