Maartje Drabbe

Maartje is een coach met ruim 20 jaar werkervaring. Als dramatherapeut en sociotherapeut in de forensische GGZ, als casemanager bij de jeugdbescherming en de jeugdreclassering en in het jeugd- en jongerenwerk.

In de afgelopen jaren heeft zij hierbij naast de NLP master practitioner ook diverse sportopleidingen afgerond. Met deze extra’s in haar toolkit heeft zij zich als performance coach in het sociaal domein voornamelijk bezig gehouden met het coachen in leefstijl, waarbij het omgaan met stress, mentale blokkades en het (her)ontdekken van talenten en coping strategieën centraal stonden.

Maartje is creatief en verbindend en staat naast de persoon in kwestie. Inventief en een doorpakker die niet snel uit het veld te slaan is.

“Mijn missie is om jou te ondersteunen je te ontwikkelen tot die versie van jezelf waarin je in optimale verbinding kunt zijn met alle facetten van jezelf. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel, het één staat niet los van het ander”.

“Samen gaan we op ontdekkingstocht, vinden we hulpbronnen en herontdekken we het sterke fysiek en diverse lagen in motivatie of emotie.”

Om de doelen met zo min mogelijk stress te behalen is het belangrijk om eerst een stevig fundament te bouwen.