Ydwien Vervoort

Is onze criminoloog. Haar werkzaamheden zijn met name het verrichten van onderzoek, het adviseren vanuit haar expertise op overkoepelend- en casusniveau en het adviseren op beleid- en interventie niveau. Ze verricht deze werkzaamheden met name binnen de PGA lokaal en het TopX Team. Tevens ondersteunt ze Geerlings & Benard ook op administratief-, juridisch- en theoretisch gebied. Tot slot begeleid ze ook enkele jongeren uit de doelgroepen van de PGA lokaal en het TopX Team.

Naast jarenlange ervaring met verschillende soorten jeugdgroepen (tot 23 jaar), voor zowel jongeren met een fysieke- of mentale achterstand, als criminele jeugd en jeugd met een psychische stoornis is ze tevens op vele scholen actief geweest. Momenteel is ze ook werkzaam op verschillende basisscholen in Den Haag waaronder de Schilderswijk. Ze probeert altijd met nieuwe innovatieve ideeën te komen op het gebied van het begeleiden van jeugd, heeft een positieve instelling en draait nergens haar hand voor om.

Door zowel in de praktijk als in de theorie te staan, staat zij in de ideale situatie om hier een brug tussen te vormen.

Werkgebied: Haaglanden en Limburg

ydwien@geerlingsenbenard.nl

06-11453921

Linkedin